Een plek om thuis te komen na het uitwaaien

Storm Ameland
11
May 2022

Heerlijk genieten met je partner, familie of vrienden? Storm Ameland is een nieuw modern vakantieappartement helemaal ingericht met de meubels van HUUS! Van genieten in de natuur tot leuke activiteiten. De veelzijdigheid van het eiland, de frisse uitstraling van het appartement en de prachtige omgeving maken het een fijne plek om tot rust te komen.

Via onze social media kwamen de twee jonge ondernemers Jelmer en Imelda terecht op de webshop van HUUS. Ze waren op zoek naar moderne maar toch betaalbare meubels die snel geleverd konden worden. Hierbij was HUUS de perfect keuze. "We vonden het fijn dat alles in één keer besteld kon worden."

Bezorgen op een eiland? Geen probleem

"Voor ons was het belangrijk dat de meubels op Ameland geleverd konden worden. Dit is namelijk niet altijd vanzelfsprekend." Het resultaat is een modern ingericht appartement waar je na een lekker dagje uitwaaien fijn kunt thuiskomen. "Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de meubels en hoe het is geworden."

"Het was voor ons van belang dat de meubels op het eiland bezorgd werden. Dit kon gelukkig allemaal en daarom hebben we bij HUUS besteld!"

— Imelda - eigenaar Storm Ameland

De moderne materialen en ruim opgezette woonkamer maken het tot een plek waar je graag wilt zijn. Maar de inrichting is nooit helemaal klaar. Zo is Imelda nog van plan om andere nachtkastjes en lampen aan te schaffen. En de andere toekomstplannen van Storm Ameland? "Natuurlijk heel lang gasten mogen ontvangen en ze een heerlijke vakantie geven!"

No items found.
1/4
Uw zakelijke ruimte inrichten?
Interesse in onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het onderstaande formulier in en plan een adviesgesprek in.
* Verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.