Genieten in een Kasteel vol historische herinneringen

Koetshuis Slangenburg
6
January 2024

Kasteel Slangenburg in Doetinchem, gebouwd rond 1700, is een historisch monument met originele geschilderde plafonds, één van de oudste stucplafonds en schilderingen van Gerard Hoet. Het Koetshuis, onderdeel van het kasteel, fungeert als horeca gelegenheid en had behoefte aan een interieur dat zowel de historische waarde als moderne gastvrijheid weerspiegelt.

Via de social media kanalen is Het Koetshuis in contact gekomen met HUUS en samen realiseerden ze een verfrissend nieuw interieur. Het Koetshuis koos voor de Ronde Eettafel Monique, aangevuld met Kick eetkamerstoelen in donkergroen en goud velvet. Deze selectie maakte het mogelijk om kleur te introduceren zonder de historische esthetiek te verstoren. Eettafel Monique sluit perfect aan bij de houten bar, terwijl de stoelen in donkergroen en goud een warme en uitnodigende sfeer creëren.

De gasten van Het Koetshuis reageren enthousiast op de nieuwe inrichting. "De mooie houten tafels vinden ze echt fantastisch. De warmte en de kleuren worden als super mooi samengesteld ervaren. Ook de stoelen krijgen veel complimenten, met vragen over waar ze te koop zijn voor thuisgebruik. Het interieur wordt geprezen om zijn vrolijke, huiselijke sfeer die perfect past bij de combinatie van oud en nieuw."

Creëer stijl in jouw zakelijke omgeving met HUUS

Ook geïnteresseerd in het creëren van een stijlvolle en functionele zakelijke omgeving? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of andere zakelijke ruimtes, bij HUUS vinden wij altijd een passende oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

No items found.
1/4
Uw zakelijke ruimte inrichten?
Interesse in onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het onderstaande formulier in en plan een adviesgesprek in.
* Verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.