Inspirerende inrichting: de ontvangstruimte van FC Twente

FC Twente
11
August 2022

Als premium partner van FC Twente bundelen wij onze krachten om diverse initiatieven te ontplooien. Ons gezamenlijke doel is om de naamsbekendheid van HUUS te vergroten en nog meer mensen te laten zien wat wij te bieden hebben. Als supporter of zakelijke partner van FC Twente profiteer je daarbij van exclusieve voordelen en winacties bij HUUS.

Inspirerende inrichting: de ontvangstruimte van FC Twente

Een hoogtepunt van onze samenwerking is de inrichting van de ontvangstruimte bij de hoofdingang van het stadion van FC Twente door HUUS. Met oog voor detail en een focus op comfort en stijl hebben wij een sfeervolle omgeving gecreëerd met stijlvolle meubels. Onze samenwerking draagt bij aan een verfijnde en comfortabele omgeving die de ultieme ervaring biedt voor de zakelijke partners van FC Twente.

Twents Erfgoed

Bij HUUS zijn wij niet alleen een bedrijf, maar ook een familie. Ons Twentse erfgoed, gekenmerkt door noaberschap en een sterke gemeenschapszin, vormt de basis van alles wat wij doen. Net zoals FC Twente, zijn wij er voor elkaar en voor onze klanten.

Martijn Geerdink, mede-eigenaar van HUUS, deelt zijn enthousiasme over deze samenwerking:

"Wij zijn erg blij en trots om ons als Premium Partner aan FC Twente te verbinden. Deze samenwerking biedt ons een unieke kans om ons merk verder te versterken en onze expertise te delen met een breder publiek."

- Martijn Geerdink, mede-eigenaar van HUUS


Creëer stijl in jouw zakelijke omgeving met HUUS

Ook geïnteresseerd in het creëren van een stijlvolle en functionele zakelijke omgeving? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of andere zakelijke ruimtes, bij HUUS vinden wij altijd een passende oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

No items found.
1/4
Uw zakelijke ruimte inrichten?
Interesse in onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het onderstaande formulier in en plan een adviesgesprek in.
* Verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.