Totaalinrichting voor vakantiepark Casa Familia

Casa Familia
21
November 2023

Casa Familia, het prachtige chaletpark tussen Voorthuizen en Garderen, streefde naar een gastvrije sfeer waar gasten zich meteen thuis zouden voelen. Op zoek naar een warme uitstraling vonden ze bij HUUS Zakelijk de perfecte partner voor stijlvolle meubels die de gezelligheid en comfort zouden omarmen.

Thuisvoelen in de natuur

Voor Casa Familia was het van essentieel belang om een omgeving te creëren waar hun gasten zich meteen op hun gemak zouden voelen. Een plek die zou voelen als thuiskomen na het reizen. Met een voorkeur voor huiselijke en uitnodigende meubels was het hun doel om een oase van comfort te scheppen in het midden van de prachtige natuur.

Gedeelde passie voor gastvrijheid

Het begon allemaal met een adviesgesprek in onze winkel in Apeldoorn. Tijdens deze sessie konden we familie Noordegraaf uitgebreid informeren over de mogelijkheden en ze voorzien van deskundig advies over welke meubels het beste bij hun vakantiewoningen zouden passen.

Dankzij de veelzijdige collectie van HUUS werd al snel duidelijk dat Casa Familia de ideale partner had gevonden voor hun project. Met een gedeelde passie voor gastvrijheid en gezelligheid werkten beide partijen nauw samen om een selectie van warme en karaktervolle meubels samen te stellen die de unieke sfeer van Casa Familia zouden omarmen. De Mette eettafel bleek favoriet. Parkmanager Krista Noordegraaf vertelt:

Het unieke design viel direct op. De eettafel is niet te strak en net even anders dan de meeste eettafels. Precies wat we zochten om een vleugje karakter toe te voegen aan hun vakantieverblijven.

— Parkmanager Krista - Casa Familia

Jouw gastvrije partner: HUUS Zakelijk

Bij HUUS Zakelijk geloven we in het creëren van uitnodigende ruimtes waar gasten zich meteen thuis voelen. Of het nu gaat om vakantiehuisjes of zakelijke omgevingen, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

No items found.
1/4
Uw zakelijke ruimte inrichten?
Interesse in onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het onderstaande formulier in en plan een adviesgesprek in.
* Verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.